Patrick Pascota, la debut in Campionatul European de motociclism viteza. Loc 9 pentru tanarul pilot de la Giroc

TIMISOARA. Patrick Pascota a incheiat in primii 10 piloti la debutul sau in Campionatul european, la numai 14 ani.

CITESTE SI: Zero cazuri de COVID la Timisoara in ultimele ore. Avem doar doua imbolnaviri in judet 

Fiul campionului Ionel Pascota a intrat in competiei la clasa 300 cmc in cursa desfasurata la Rijeka si a incheiat sesiunea de calificare pe pozitia a 11-a.

Cursa a fost una disputata, Patrick Pascota reusit in cele din urma sa treaca linia de sosire al noualea din 15 piloti, in conditiile in care castigatorul era un concurent de 19 ani.

Sunt, probabil, cel mai fericit tata de sportiv, la acest momemt. Sunt foarte entuziasmat de faptul ca Patrick reuseste sa asimileze extraordinar informatiile pe care noi i le transmitem si le pune in practica cum stie el mai bine. Speram sa continue in acelasi ritm si sa ne bucurăm de cat mai multe premiere in ceea ce priveste prezenta sa in competitiile internationale, dar, sigur, nici Campionatul National nu este de neglijat”, a spus Ionel Parcotă, la revenirea din Croatia.

Patrick Pascota nu are prea mult timp liber. In acest final de saptamana adolescentul va merge in Grecia, unde pe circuitul de la Serres sunt programate etapele 3 si 4 din Campionatul National de motociclism viteza. Inaintea curselor de pe circuitul elen, Pascota jr. ocupa locul al doilea in ierarhia interna. Cele doua runde conteaza si in Campionatul European de est BMU.

Pe circuitul de la Serres, in rundele din Campionatul National va concura si Ionel Pascota, el fiind lider la clasa Supersport 600 cmc.

Urmatoarea etapa din cadrul Campionatului European, pentru Patrick Pascota, este programata peste 2 saptamani, in Slovacia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.