Camp de volei in Timisoara. Tinerele talente din toata tara, pregatite de antrenori si psihoterapeuti de top

TIMISOARA. 70 de tinere voleibaliste cu varste cu prinse intre 9 si 17 ani se pregatesc la Sala CSS Bega in cadrul unui camp specializat, sustinut de antrenori cunoscuti din Romania.

CITESTE SI: SSU Politehnica Timisoara, la primul joc scoala. Se cauta jucatori pentru a completa lotul 

Fetele se bucura si de prezenta unor psihoterapeuti, care se ocupa si de partea mentala, la fel de importanta cat si partea fizica, acolo unde lucreaza antrenori din Timisoara si din intreaga tara. ‘Cipvolei summer camp’, este numele acestui proiect ambitios, in care fete din Bacau, Tg. Mures, Sibiu, Nadlac, Pitesti, Craiova, Lugoj si Timisoara se perfectioneaza impreuna in unul din cele mai frumoase sporturi din lume.

‘Am o legatura speciala cu Timisoara si cu oamenii de aici, unde am legat prietenii trainice si am hotarat ca acest oras merita sa fie gazda unui camp important. Este primul pe care il organizam aici si al doilea din tara, dupa ce in 2020 ne-am reunit la Targu Mures. Avem aproape 70 de sportive, repartizate in 5 grupe de varsta si ne dorim ca ele sa isi dezvolte abilitatile tehnice si sa mearga acasa multumite ca au petrecut o sapatamana in care s-au dezvoltat atat uman cat si sportiv’, a spus organizatorul principal al proiectului, Ciprian Darnescu, fost jucator si tehnician la Timisoara si actual antrenor secund la lotul national feminin.

Suntem bucurosi sa fim parteneri in acest proiect important si incitant pentru viitorul voleiului feminin bucuros. Am facut tot posibilul ca fetele sa aiba conditii bune si ne dorim ca toata lumea sa fie castigata in urma acestui camp’, a spus Adrian Tal, presedintele CSU Politehnica, club ce are o echipa de volei feminin in liga secunda.

Planuri pentru liga de elita

Timisoara voleibalistica isi doreste mai mult, iar in acest moment este in desfasurare un plan pe trei ani, menit sa aduca orasul nostru din nou in elita voleiului feminin. ‘Avem un proiect ambitios la finele careia ne dorim sa evoluam in primul esalon valoric. Am luat-o pas cu pas, in acest sezon am ajuns in play-off in urmatorul ne dorim la baraj, si cine stie, cu putina sansa putem ajunge in elita chiar mai repede. Ineditul proiectului consta in faptul ca vrem sa ne bazam doar pe jucatoare localnice, fara importuri. Avem junioare bune si la CSS Bega si impreuna cu alte sportive care au luptat pentru Timisoara, cred ca avem sansa noastra’ a spus si Cerasella Serban, antrenoarea echipei si un nume important in voleiul banatean.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ciprian Darnescu este un „meserias„ in VOLEI !!! Profesionist adevarat !!!!