Timisoara si Lugojul isi cunosc programul din viitorul sezon din voleiul romanesc

TIMISOARA. CSU Universitatea de Vest Timisoara si CSM Lugoj si-au aflat programul din sezonul 2021-2022 al primelor ligi din voleiul masculin si feminin.

CITESTE SI: Zeci de rutieri au cazut unii peste altii in prima etapa din Turul Frantei. De la ce a pornit carambolul. Video 

Baietii de la Universitatea de Vest Timisoara vor juca in Divizia A1 alaturi de alte 11 echipe si vor incepe campionatul cu un meci acasa impotriva celor de la SCM Zalau, pentru ca prima deplasare sa fie pe terenul campioanei Arcada Galati. Formatia pregatita de Sorin Schiesz va incheia turul de campionat cu o partida pe terenul Stelei. Iata programul complet al Diviziei A1.

Etapa I: CS UV Timisoara – SCM Zalau

Etapa a II – a: Arcada Galati – CSM Timisoara

Etapa a III – a: CS UV Timisoara – Unirea Dej

Etapa a IV – a: Stiinta Bucuresti – CS UV Timisoara

Etapa a V – a: CS UV Timisoara – U Cluj

Etapa a VI – a: CS Titanii – CS UV Timisoara

Etapa a VII – a: CS UV Timisoara – SCMU Craiova

Etapa a VIII – a: CS UV Timisoara – Rapid

Etapa a IX – a: Explorari Baia Mare – CS UV Timisoara

Etapa a X – a: CS UV Timisoara – Dinamo

Etapa a XI – a: Steaua – CS UV Timisoara

Si Divizia A1 de volei feminin va avea tot 12 echipe. CSM Lugoj va debuta in noul sezon in deplasare impotriva unia dintre formatiile puternice ale ligii, Volei Alba blaj, pentru ca in prima partida acasa sa intalneasca Dinamo. Meciul impotriva campioanei din Targoviste este programat in runda a X-a, pentru ca Lugojul sa incheie turul cu o deplasare la Voluntari. Iata programul complet al Ligii:

Etapa I:  Volei Alba Blaj – CSM Lugoj

Etapa a II – a: CSM Lugoj – Dinamo

Etapa a III – a: ACS Volei Cristina Pirv Turda – CSM Lugoj

Etapa a IV – a: CSM Lugoj – Rapid

Etapa a V – a: CS Medgidia – CSM Lugoj

Etapa a VI – a: CSM Lugoj – Stiinta Bacau

Etapa a VII – a: Dacia Mioveni – CSM Lugoj

Etapa a VIII – a: CSM Lugoj – SCM Craiova

Etapa a IX – a: U NTT Data Cluj – Napoca – CSM Lugoj

Etapa a X – a: CSM Lugoj – CSM Targoviste

Etapa a XI – a: CSO Voluntari – CSM Lugoj

S-a stabilit si programul din Cupa Romaniei

In Cupa, fetele de la CSM Lugoj vor evolua in primul tur impotriva lui SCM Craiova. In cazul in care vor depasi formatia olteana, lugojencele vor infrunta campioana Romaniei, CSM Targoviste.

In intrecerea knock-out a baietilor, Universitatea de Vest Timisoara urmeaza sa infrunte in prima faza pe Explorari Baia mare. In cazul in care va trece de formatia maramureseana, timisorenii vor intalnii pe SCM Zalau.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.