Cu accentul pe viitor. Sectia de handbal a SCM Timisoara a avut doua echipe la turneele finale de juniori

TIMISOARA. O performanta care nu trebuie trecuta cu vederea a fost obtinuta de SCM Poli Timisoara. Juniorii mari au ajuns pana in finala campionatului national de handbal, unde au pierdut dramatic medaliile de aur. Si o alta echipa a clubului a ajuns la un turneu final.

CITESTE SI: Sefi noi la doua sectii ale SCM Timisoara. Cei trei antrenori ai clubului municipal raman in functie. CA e condus de seful campaniei electorale a lui Dominic Fritz

Este vorba despre echipa de juniori II a clubului, pregatita de Nae Alexandru, prezenta in batalia pentru medalii de la Cluj. Poli a picat intr-o grupa de foc si nu a reusit decat sa joace finala pentru locul 7, pe care si-a adjudecat-o in fata echipei CS Fortuna Bucuresti, 36-33.

Trebuie insa vazuta imaginea de ansamblu, cu echipele de juniori I si juniori II la turneele finale, ceea ce inseamna ca semicercul timisorean are viitor.

„Ne dorim ca la fiecare sfarsit de ciclu al juniorilor I sa avem 2-3 jucatori care sa intre in echipa mare si pe viitor ar fi extraordinar daca am putea alinia doar o echipa cu tineri din zona”, a spus Sorin Sipos, presedintele Consiliului de Administratie al SCM Timisoara.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.