Bravo, copii! Sportivii de la Golden Karate Timisoara s-au remarcat la Nationalele de karate shotokan de la Buzau

TIMISOARA. Incet, dar sigur, pandemia de coronavirus isi pierde fortele, iar oamenii si sportivii in mod special revin la viata de inainte, cu antrenamente, competitii, accidentari, suferinte si multe bucurii. Este si cazul clubului Golden Karate Timisoara, care s-a prezentat la o competitie dupa mai bine de un an si jumtate de absenta.

Asadar, copii pregatiti cu atentie si daruire de Roxana Vlas au ‘furat’ multe aprecieri la Campionatul National de Karate Shotokan ESKU, de la Buzau. Atitudinea si calitatea umana si sportiva a juniorilor banateni au adus si o ‘caruta’ de medalii.

Elisabeta Lichescu a fost vedeta competitiei, reusind doua medalii de aur in competitiile de kumite, un alt aur la kata si un bronz la kata. Andrei Neag a devenit si el campion national, la kumite, in timp ce Amira Aboud a obtinut un aur national, dar si un bronz. Alexandru Argint a luat un… argint si un bronz la kumite, iar Radu Bradea a incheiat o competitie de kata pe locul 3. David Pongor a debutat si el in concursurile nationale, terminand aproape de podium, pe locul 5. Anamaria Barb-Ghenci a reusit sa aduca si ea un aur delegatiei timisorene, urcand pe treapta I in concursul de kata pe echipe.

Felicitari tuturor! Sunt mandra de voi! Nu a fost usor sa gestionam acesta perioda, dar cu sacrificii si ambitie din ambele parti, iata-ne ca am reusit o noua competitie in care am obtinut mai mult decat ne gandeam ca putem. Acum, asteptam cu incredere si urmatoarele concursuri‘, a spus pentru opiniatimisoarei.ro , Roxana Vlas, antrenoarea clubului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.