SCM Timisoara nu mai merge la Cluj pentru meciul din urmatoarea etapa. Echipa banateana va avea parte de plecari pe banda rulanta

TIMISOARA. Prim-divizionara de rugby SCM Timisoara urma sa joace duminica meciul de campionat de la Cluj. Partida nu se va mai disputa insa, echipa din Ardeal neputand alinia o echipa competitiva.

‘Din cauza problemelor medicale aparute in ultimul timp in lotul echipei noastre, oficialii „U” Cluj au solicitat si primit din partea Federatiei Romane de Rugby aprobarea de amanare a partidei. Ca urmare, intalnirea dintre Universitatea Cluj si SCM Timisoara se va disputa la o data care urmeaza a fi stabilita si comunicata ulterior’, au transmis reprezentantii clubului ardelean. Asadar, echipa timisoareana va intra in vacanta de vara, deoarece restanta cu Tomitanii Constanta nu se va mai disputa, dobrogenii find penalizati deja de Federatie cu pierderea partidei la masa verde, 5-0.

Marele exod

Daca a venit vacanta, nu inseamna ca la club va fi liniste. Contractele a 12 jucatori expira in aceste zile, iar multi dintre ei si-au anuntat deja intentia sa plece. Daca in mod normal, la orice echipa cand exista disensiuni pleaca antrenorul, la Timisoara acesta tine cu dintii de post si lasa sportivii de calitate sa isi gaseasca alte cluburi. Suporterii clubului au si acuzat in mai multe randuri situatia din cadrul echipei si regimul impus de antrenorul Vali Calafeteanu si managerul sportiv Dan Borzas.

Cel mai bun tanar rugbist din Romania, Ionut Simionescu, a si anuntat ca a semnat cu Dinamo, dupa ce nu a primit respectul cuvenit din partea ‘bancii’ la Timisoara, iar alti sportivi de top vor pleca si ei. Vaoavasa si Lungu au oferte de la Steaua, in timp ce Melinte poate pleca in strainatate. Nu este primul episod de exod, inca de anul trecut mai multi sportivi alegand sa paraseasca echipa. Pindichii, Stratila si Popa, ultimii doi jucatori de nationala au ales sa plece din cauza atmosferei nepotrivite de la club. Ramane de vazut cand se va inchide acest capitol nedorit de plecari si cand se vor linisti apele la cel mai de succes club din Timisoara din acest mileniu.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pacat, se alege praful…….trist