Transferuri la Ripensia Timisoara. Deocamdata doar in staff-ul administrativ si cel tehnic

TIMISOARA. Dupa un sezon de liga secunda greu, dar terminat cu bine, Ripensia se intareste. Deocamdata in birouri si pe banca tehnica.

CITESTE SI: Azi sunt profu’ tau de sport in… Mosnita Noua. O noua actiune care provoaca elevii din Timis sa faca miscare alaturi de campioni mondiali in arte martiale

Inca de la sfarsitul lunii trecute, Iosif Rotariu a fost numit consilier de imagine al echipei. Marti si miercuri, alte doua posturi au fost completate. Dupa un concrs de „dosare”, clubul banatean a anuntat numirea unui nou manager general. Cel care va ocupa aceasta functie este Vlad Bura, cunoscut in ultimii ani prin activitatea tehnica din fotbalul timisean. Nascut la 20 octombrie 1980, Vlad Bura este de profesie avocat si a evoluat, la nivel de juniori, la CSS si Poli. Ca senior, a fost legitimat la Telecom Timisoara, CS Ghiroda si Tipomic. In calitate de antrenor, a reusit sa promoveze cu Ghiroda in Liga a 3-a, respectiv cu UVT Timisoara in cel de-al patrulea esalon, cu aceasta din urma echipa cucerind titlul de campioana nationala universitara.

Calin Mada revine in staff-ul echipei de seniori, in calitate de antrenor secund. Mada a mai ocupat aceasta functie si intre 2018 si 2020, ca asistent al lui Alexandru Pelici. El a fost ”secundul” lui Pelici si in startul sezonului anterior, la CSM Resita. De asemenea, ca antrenor principal a reusit o promovare cu CS Dumbravita, in Liga 3. Mada se realatură astfel corpului tehnic al Ripensiei UVT, format din: Cosmin Petruescu (antrenor principal), Iulian Muntean (antrenor secund), Calin Frunza (antrenor secund) si Bogdan Ungureanu (preparator fizic).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.