Sezonul sub asteptari al Fortunei Becicherecu Mic aduce schimbari. Echipa din Timis a ramas fara antrenor principal

TIMIS. In ciuda unui lot competitiv, rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor, si desi a (re)preluat echipa din iarna, antrenorul Florin Padurean nu va mai fi face parte din staff-ul prim-divizionarei de fotbal feminin. Cu el va pleca si ‘secundul’ Andra Vela.

CITESTE SI: Programul Cupei Romaniei, faza pe judetul Timis. 11 echipe s-au inscris in competitie 

Locul 4 in campionat si doar optimi in Cupa, au cantarit decisiv in luarea acestei decizii de catre conducerea clubului. In urma cu doua sezoane, Fortuna cucerea argintul national si ajungea pana in finala Cupei, tot cu Padurean antrenor.

‘Odata cu incheierea campionatului, colaborarea dintre Fortuna Becicherecu Mic si antrenorii Florin Padurean si Andra Vela a incetat. Alaturi de ei am obtinut cele mai mari performante de pana acum si vor fi mereu parte din familia noastra. Le multumim pentru toata dedicarea din ultimii ani si le dorim mult succes in proiectele viitoare! Andra Vela va mai conduce echipa de junioare pe parcursul lunii iunie, cand se desfasoara Campionatul National de Junioare U17. In perioada care urmeaza vom anunta planurile noastre de viitor si componenta noului staff tehnic’, transmit cei de la Fortuna.

In sezonul trecut echipa a mai fost condusa si de Sorin Brindescu, acesta renuntand la post in iarna.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.