Vaccinare direct la scoala, la Timisoara. Zeci de elevi si profesori, imunizati in 3 licee, de catre medicii de la Spitalul Militar

TIMISOARA. O echipa mobila a Spitalului Militar din Timisoara a facut un adevarat tur de forta in zona centrala a orasului, pentru a ajunge sa vaccineze zeci de elevi si profesori care au ales sa se imunizeze chiar in incinta unitatii de invatamant.

CITESTE SI: Ziua fara niciun caz nou de COVID la Timisoara. Mai avem doar doua localitati cu rata de infectare peste 1,5 la mie in tot judetul Timis 

Echipele mobile de vaccinare ale Spitalului Militar Timișoara au ajuns la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”, Colegiul Tehnic “Henri Coandă’’ si Colegiul Tehnic ‘’Emanuil Ungureanu’’ in cadrul campaniei desfasurata in cooperare cu Inspectoratul Scolar Judetean pentru imunizarea elevilor cu varsta peste 16 ani si a cadrelor didactice. Imunizarea elevilor si cadrelor didactice se efectueaza cu serul Pfizer„, au precizat reprezentantii Spitalului Militar Timisoara.

Va reamintim, vineri la amiaza, conform reprezentantilor Inpsectoratului Scolar Timis, in cadrul campaniei de vaccinare realizata de Spilitarul Militar si I.S.J. Timis se inscrisesera 342 de persoane astfel: 209 elevi (intre 16-18 ani), 87 elevi majori (cu varsta de 18 ani implinita), 18 persoane din randul personalului unitatilor de invatamant si 28 membri ai familiilor elevilor.

Pe de alta parte, tot luni, o echipa mobila de vaccinare a Spitalului Militar Timisoara a ajuns in localitatea Beba Veche pentru imunizarea celor peste 100 de oamenii cu serul de la Johnson&Johnson.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.