Esec drastic pentru Fortuna in ultima etapa din play-off. Banatencele au primit 7 goluri de la Heniu Prundu Bargaului

TIMIS. Fortuna Becicherecu Mic a incheiat sezonul cu o infrangere dureroasa pe teren propriu in fata formatiei Heniu Prundu Bargaului.

CITESTE SI: Doar 2 noi cazuri de infectare cu COVID in Timisoara, numarul pacientilor din ATI, in scadere. O localitate din Timis a trecut in Zona Rosie 

Echipa din Becicherecu Mic a inceput duelul cu formatia bistriteana fara cea mai buna marcatoare a sa in teren, Laura Rus fiind rezerva in aceasta intalnire, care nu mai avea miza pentru banatence.

Gruparea ardeleana a punctat de 3 ori pana la pauza, prin Hornea, Merlan si Grecu, in timp ce pentru Fortuna a inscris Ienovan.

Ardelencele au continuat sa atace si in partea a doua, cand au mai inscris de alte 4 ori. Madalina Boros a reusit un hattrick, iar Andreea Laiu a mai inscris si ea o data pentru bistritence, in timp ce pentru Fortuna au mai inscris cate un gol Ienovan si Rus.

S-a incheiat 7-3 pentru Heniu, iar formatia ardeleana a obtinut argintul national pentru prima data in istoria sa, in timp ce Fortuna a terminat campionatul pe pozitia a patra. Gruparea timiseana nu mai primise 7 goluri intr-un meci din urma cu doi ani, cand tot in play-off-ul primei ligi Fortuna pierdea cu 7-0 pe terenul Olimpiei Cluj.

La final de sezon, cea mai buna marcatoare a timisencelor in campionat este Laura Rus, autoare a 24 de goluri, urmata in acest top de Bianca Ienovan, cu 7 reusite, si Cosmina Dusa si Shaira Pera, cu cate 5 fiecare.

Foto: Fortuna Becicherecu Mic

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.