Primele miscari de trupe la Politehnica Timisoara. Patru jucatori pleaca de la formatia banateana

TIMISOARA. La trei zile de la ultimul meci al sezonului in liga secunda, Politehnica Timisoara a anuntat si primele despartiri. Un portar, un fundas si doi atacanti nu vor mai evolua in alb-violet in sezonul viitor.

CITESTE SI: Mai putine accidente grave in primavara lui 2021 pe drumurile din Timis. Vitezomanii si betivii sunt soferii care au provocat cele mai multe tragedii 

Trei dintre cei care vor pleca au venit la Timisoara la inceputul acestui sezon, iar cel de-al patrulea in pauza de iarna.

Otto Hindrich (18 ani) a sosit la Timisoara sub forma de împrumut de la campioana CFR Cluj pentru sezonul 2020-21. Tanarul goalkeeper a fost integralist in 18 jocuri pentru Politehnica Timisoara.

Sergiu Popovici (28 ani), jucator de banda stanga, a venit la Politehnica in februarie 2020, totalizand de atunci 22 de meciuri si doua goluri în tricoul alb-violet, in duelurile cu Universitatea Cluj si Farul Constanta.

Pavle Radunovic (25 ani) s-a alaturat alb-violetilor in iarna, de la prim divizionara sarba FK Rad, si a inregistrat noua aparitii, fara a inscrie vreun gol.

Stjepan Plazonja (23 ani), atacant croat sosit sub forma de imprumutat pentru sezonul 2020-21 de la FC Hermannstadt, a marcat patru goluri in 26 de aparitii stagionale pentru Politehnica. Stipe a punctat in meciurile cu Farul Constanta, Fotbal Comuna Recea, Petrolul Ploiesti si Metaloglobus Bucuresti.

Fotbalistii Politehnicii sunt in prezent in vacanta, iar clubul timisorean urmeaza sa stabileasca momentul in care acestia vor relua antrenamentele pentru sezonul 2021-2022.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.