Poli Timisoara invinge si Buzaul in al doilea meci din turul preliminar al Cupei Romaniei. Urmeaza duelul cu Dobrogea Sud

TIMISOARA. Poli Timisoara a invins si Buzaul fostului sau antrenor, Pero Milosevic, si a mai facut un pas spre trofeul Cupei Romaniei.

CITESTE SI: Halucinanta reactie a primarului cand Timisoara e la un pas sa ramana fara apa calda si caldura. Dominic Fritz da vina pe greaua mostenire si pe Alin Nica pentru amenda de 21 de milioane de euro pentru Colterm

Buzaul a deschis scorul prin fostul timisorean Vuk Milosevic, iar duelul a fost unul echilibrat pe toata durata primei parti a jocului. Timisorenii s-au desprins la 3 goluri la jumatatea primei parti, insa in numai doua minute Buzaul a reusit sa egaleze situatia pe tabela. A fost ultimul moment de echilibru al meciului. Timisoara a pus din nou un ecart de trei goluri si la pauza era 19-16.

Poli a controlat partea a doua a jocului, iar formatia lui Pero Milosevic a fost intr-o permanenta cursa de urmarire. Cu 10 minute inainte de final, Vlad Caba a inscris golul cu numarul 29 al lui Poli si a stabilit si ecartul maxim din acest meci, sase reusite. In cele din urma gruparea timisoreana s-a impus cu 34-29.

Cel mai bun marcator al banatenilor a fost Marius Sadoveac, autor a 11 goluri. Ceilalti marcatori ai timisorenilor au fost: Fenici – 5, Caba – 5, Somlea – 4, Campan – 2, Neamtu – 2, Nastasie – 2, Paius – 1, Baican – 1, si Enculescu – 1.

Duelul cu Buzau este si a doua victorie a lui Attila Horvath ca principal al lui Poli, dupa cea de meciul de ieri cu Pitestiul.

Banatenii urmeaza sa joace in sferturile de finala peste doua zile cu AHC Dobrogea Sud, formatie care a trecut cu 32-28 de Magnum Botosani.

Turneul final al Cupei Romaniei este programat in 29 si 30 mai.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.