Apa oprita in patru localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile la reteaua de distributie si lasa fara apa mai multe localitati din Timis.

CITESTE SI: A marit suma si merge pe cumparare directa. Administratia Fritz nu modernizeaza Parcul Copiilor din Timisoara, dar incearca sa repare caruselul 

O prima lucrare este programata vineri, 7 mai, intre orele 9 si 15, la Sacalaz. In localitate va fi oprita furnizarea apei datorita inlocuirii unui tronson de conducta. Intre aceeasi ore si in aceeasi zi se va lua apa si in Alios. Aici vor fi facute lucrari de mentenanta la statia de tratare.

Tot vineri, intre orele 8-16, se va intrerupe furnizarea apei in Mosnita Noua (pe strazile: Berlin, Baku, Sofia, Monica, Ielelor, Pacii, Tarcului, Linistii, Zimand, Arlechino, Caliman, Ciucas, Fecioarei, Balea, Primariei, Vidraru, Valiug, Dumitru Cristea, Sanziana, Granelor) si in Mosnita Veche, pentru relocarea conductei DN 315mm la intersectia DJ 592 cu strada Berlin, precum si pentru extinderea retelei de apa pe strada Iezer.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.