Curg amenzile chiar si cu restrictiile relaxate, in Timisoara si in judet. Pandemia sfidata de sute de oameni

TIMISOARA. Chiar si pe fondul unor masuri de relaxare a restrictiilor, multi oameni din judet incalca regulile impuse in pandemia de coronavirus.

CITESTE SI: Infrangere in instanta pentru Raed Arafat. Carantina de 3 zile de la Timisoara impusa de seful DSU a fost ilegala. Sentinta definitiva a ICCJ 

CITESTE SI: Noi reguli pentru carantinarea localitatilor. Numarul de teste si rata de infectare cu COVID printre cele mai importante criterii 

305 politisti au verificat marti 86 de firme si 99 de localuri, au urcat in 107 mijloace de transport si au legitimat aproape 2000 de persoane.

In urma controalelor, oamenii legii au dat 268 de amenzi in valoare de 117.950 de lei. Dintre acestea 236, in valoare 95.950 de lei, le-au primit cei care nu au purtat masca. Alte 32 de persoane au primit sanctiuni de 22.000 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea.

Aceste activitati se vor desfasura si in perioada urmatoare, atat in Timisoara cat si in judet, anunta oamenii legii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Morții mamei voastre de gabori , slugile sistemului demagog. Sa va cumpărați lumânări de banii ăstia .