Recidivist din Timisoara isi asteapta pedeapsa dupa ce a incercat sa goleasca de bani un card furat

TIMISOARA. Din arest va ajunge si in sala de judecata, unde isi va afla sentinta.

CITESTE SI: Masina de lux facuta scrum in Timis. De la ce a pornit incendiul. Foto 

Un recidivist a furat dintr-o masina parcata pe o strada din Timisoara un card. Apoi, a luat la rand bancomatele din cartiere, in incercarea de a scoate cat mai multi bani de pe el. N-a avut „noroc”, pentru ca, dupa mai multe incercari nereusite de a ghici codul PIN, cardul s-a blocat.

Barbatul a fost prins de politisti si a fost prezentat in fata judecatorilor, care au dispus arestarea lui pe 30 de zile, pentru infractiunile de furt calificat, tentativa la infractiunea de efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos in forma continuata si tentativa la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic in forma continuata.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Timis au finalizat ancheta  si l-au trimis in judecata.  Barbatul risca sa isi petreaca urmatorii ani dupa gratii.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.