Tir cu arcul in Padurea Verde, la Timisoara. Activitati in aer liber de facut in pandemie

TIMISOARA. In plina pandemie de coronavirus, timisorenii se vor putea destinde la o activitate pe cat de antrenanta, pe atat de relaxanta. La Padurea Verde din Timisoara, in aer liber, dar si cu toate masurile de protectie luate, cei dornici de miscare sunt asteptati sa traga cu arcul.

CITESTE SI: Anda si Ovidiu, poveste de dragoste la Pompieri, in Timisoara. Cerere in casatorie la inaltime: ‘Vrei sa fii sotia mea?’ Foto 

Evenimentul este anuntat pe Facebook si va avea loc in data de 3 aprilie 2021.

De la ora 10.00 va incepe initierea, apoi se vor organiza tragerile la diferite distante. Vor fi organizate si mici jocuri si poate chiar si o intrecere. Programul se va incheia la ora 13.00.

Numarul de sageti si de trageri nu este limitat, insa locurile sunt limitate. Ultima zi de inscriere este in 31 martie 2021. Daca se vor aduna mai multi participanti, se va tine si a doua grupa intre orele 14.30 si 17.30. Orele ar putea fi modificate in functie de conditiile meteo.

Participantii sunt sfatuiti sa isi aduca o haina in plus in caz ca afara e mai racoare.

Toate detaliile legate de eveniment le gasiti  AICI.

Timisoara e in carantina pana miercuri 31 martie, iar daca restrictiile vor fi ridicate, la activitati vor putea participa si timisorenii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.