Start la programari. Unde te poti imuniza cu Pfizer in noile fluxuri deschise la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Creste capacitatea de vaccinare in Timis cu serul companiei Pfizer BioNTech, dupa ce  vor deveni operationale 30 de fluxuri in tot judetul.

CITESTE SI: Alerta in plin centru la Timisoara. Pompierii si politia, in actiune in Piata Victoriei din cauza unui rucsac. Foto 

Autoritatile au anuntat ca la nivelul intregii tari vor fi deschise 167 de linii de vaccinare in 13 judete si in Bucuresti, iar in Timis vor fi puse in functiune cele mai multe. Majoritatea fluxurilor vor fi in Timisoara, si unul la Sannicolau Mare, dupa cum urmeaza:

Spitalul Judetean- 8 fluxuri
Incuboxx-12 fluxuri
Continental Automotive- 4 fluxuri
Muzeul de Transport Public- 4 fluxuri
Medlife-1 flux
Caminul Sportiv Sannicolau-1 flux

Toti cei care doresc sa se vaccineze se pot programa incepand cu 20 martie a.c., prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Reamintim ca programarea se poate realiza atat online in platforma, cat și telefonic in Call Center, la numarul 021.414.44.25. Fiecare persoana se poate inscrie pe o singura lista de așteptare, iar dupa ce este notificata ca este un loc disponibil trebuie sa acceseze platforma și sa se programeze in termen de 24 de ore. Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele inscrise in lista de așteptare, cu mentinerea prioritizarii. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populatiei la risc și pe 25%, lucratori din domenii esentiale. in cabinetele in care raman locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a inscrise pe listele de așteptare. Recomandam cetatenilor care se inscriu pe aceste liste sa confirme programarea la vaccinare, astfel incat sa nu piarda pozitia ocupata initial pe aceasta lista„, transmite Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si fraierii care s-au programat pe listele de asteptare in 15 martie vor deveni din primii ultimii.

  2. Totul e de un ridicol incredibil, cum remarca si Cristi!
    Sa zicem ca sunt 100 de centre e vaccinare in regiune (Arad, caras, Hunedoara, Timis).
    Se repartizeaza 25.000 de vaccinuri. Adica 250 de vaccinuri pe centru. La o rata de vaccinare de 60 de vaccinuri pe zi, inseamna 4 zile de vaccinare. Pe urma centrele stau si someaza.
    Niste imbecili desavarsiti!

  3. “Unde te poti imuniza” ???? Raspuns: doar trecand prin boala. Titlul ar trebui sa fie: unde te poti vaccina cu un ser despre care inca nu se stiu prea multe lucruri. Asa zisii specialisti spun ca si daca te vaccinezi poti contacta si raspandi acest virus si tot ar trebui sa ai noroc sa nu faci o forma nasoala a bolii. Deci nici vorba de imunizare. Sanatate !

    • Da, sunt de-acord să vă imunizați prin boală. Poate mai scăpăm de unii dintre voi așa.

      • Ai vazut undeva ca eu as fi impotriva vaccinului? Eu doar am spus ca nu e corect sa se foloseasca cuvantul “imunizare” in cazul vaccinarii. Poti fi considerat imunizat in cazul in care in urma vaccinarii nu ai mai contacta virusul. Probabil ca singurului neuron pe care il ai ii este greu sa priceapa ceva din ce se intampla. Stai linistit, m-am imunizat natural si nu ai scapat de mine.

    • eu nu vreau sa trec prin boala ! VREAU SA MA VACCINEZ