Gest de mare omenie. Medici si asistente din Timisoara vaccineaza voluntar batrani neputinciosi care n-ar putea ajunge la centrele de imunizare

TIMISOARA. La doua saptamani dupa ce au imunizat batranii din Orastioara de Sus, medicii si asistentele din Timisoara se intorc la Hunedoara pentru a da o mana de ajutor colegilor de acolo in campania de vaccinare.

CITESTE SI: In Timis s-au facut 5000 de teste, in Vrancea doar 20, in ultimele trei zile. Ministerul Sanatatii publica date in premiera legate de infectia cu COVID 

16 medici si asistente de la Spitalul Judetean din Timisoara vor merge in weekend la Certeju de Sus, localitate aflata in munti. Echipa este condusa si de aceasta data de medicul Dorel Sandesc, vicepresedintele Societatii Romane de ATI.

In comuna s-au inscris pe lista de vaccinare aproape 200 de persoane de peste 65 de ani, cu afectiuni cronice, oameni imobilizati la pat sau nedeplasabili.

Este a doua actiune de acest gen a medicilor si asistentelor din Timisoara, dupa cea din urma cu 2 saptamani, la Orastioara de Sus, cand au fost imunizati 180 de batrani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De cand lupa mea e un gest de mare omenie sa iti faci meseria??? mai ales in vremuri tulburi ca astea si la ce salarii babane primesc cu totii.

    Doar la noi bugetarii se ling singuri si epateaza ca isi fac meseria pentru care sunt platiti.

    Hai sictir si spor la treaba!

  2. Gestul ar fi întradevăr de „mare omenie” dacă ar vaccina bătrânii cu vaccin cumpărat pe banii lor, din miile de euro pe care îi fac lucrând concomitent în mediul bugetar și privat, altfel, este bla bla propagandistic PSD sau PNL!