Ii ‘omoara’ cu amenzile, dar tot nu vor sa poarte masca de protectie. Sute de sanctiuni aplicate in Timisoara si in judet de catre politisti

TIMISOARA. Judetul este inca in zona rosie, la ultima raportare chiar s-a inregistrat o crestere a ratei de infectare, la aproape 6 la mie, dar multi timiseni se incapataneaza sa nu respecte regulile in pandemie.

CITESTE SI: Liderul trupei Cargo, infectat cu COVID, internat la Terapie Intensiva la Spitalul Judetean Timisoara 

In ultimele 24 de ore, politistii au verificat 86 de firme, au urcat in 99 de mijloace de transport si au legitimat peste 3000 de oameni.

In urma controalelor, oamenii legii au impartit 283 de amenzi, in valoare totala de 73.900 de lei. 203 dintre sanctiuni le-au primit cei care nu au purtat masca de protectie, in timp ce 80 le-au incasat cei care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator.

Politistii vor continua verificarile in fiecare zi din aceasta saptamana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.