Fluxuri speciale pentru vaccinarea profesorilor impotriva COVID, la Timisoara. Ziua in care devin functionale

TIMISOARA. Se deschid fluxuri special dedicate profesorilor care vor sa se imunizaze impotriva COVID 19.

CITESTE SI: A crescut la peste 4 la mie rata de infectare cu COVID in Timis. Avem un nou focar de coronavirus intr-o fabrica din Timisoara 

La Timisoara vor functiona 4 astfel de linii de vaccinare, care vor fi organizate in cadrul centrului de la Casa Tineretului.

„Pentru imunizarea exclusiv a cadrelor didactice din județul Timiș, din data de 24 februarie a.c. vor deveni funcționale 4 fluxuri de vaccinare (3 fluxuri – AstraZeneca și 1 flux-Pfizer) în cadrul Casei Tineretului, Str. Arieș, nr. 19. Acest lucru a fost posibil cu implicarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a Primăriei Municipiului Timișoara, a Consiliului Județean Timiș și a mediului universitar din Timiș”, transmit reprezentantii DSP Timis.

Potrivit Inspectoratului Scolar Timis, pana in acest moment, s-au inscris pentru vaccinare peste 50% dintre angajatii din invatamant.

Odata cu deschiderea fluxurilor dedicate lor, acestia nu vor mai fi nevoiti sa isi faca o programare pe platforma nationala de vaccinare, ci se vor imuniza in baza programarilor pe care ISJ si Directia de Sanatate Publica Timis le vor face, la fluxurile sspecial dedicate.

De asemenea, in cadrul fluxurilor ce se vor deschide la Casa Tineretului, vor putea sa primeasca vaccinul si profesorii din invatamantul universitar.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Vaccinatii pe profesori, ca dupa aceea rup usile la casele elevilor, cu meditatiile!!!