Va e dor de Timisoara inflorita? Momentul nu e departe. Ultimul anunt al meteorologilor

TIMISOARA. Satui de frig si vant, timisorenii asteapta cu nerabdare venirea primaverii. Tanjesc dupa Timisoara inflorita si plimbarile in natura.

CITESTE SI: Festivalul florilor, in pericol sa nu se tina nici in acest an la Timisoara. Dominic Fritz: Azi nu vad cum sa mai finantam Timfloralis. Vom vedea cand avem bugetul

Vestea buna vine de la meteorologi. Un val de caldura va marca in aceste zile momentul in care primavara va incerca sa alunge iarna si sa dea startul la inmuguritul pomilor.

Inca din weekend, termometrele vor arata 12-13 grade Celsius, la Timisoara. Sambata sunt sanse de ploaie, insa duminica vom avea parte de soare.

Vreme calda vom avea si la inceputul saptamanii viitoare, luni si marti, cand maxima termica va fi de 14-15 grade.

Miercuri si joi va fi soare din belsug, iar mercurul din termometre va atinge valoarea de 12-13 grade.

Temperaturi ridicate sunt anuntate si pentru finele saptamanii viitoare. Vor fi intre 12 si 14 grade Celsius la orele amiezii in Timisoara si mult soare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.