Accident pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Un barbat a murit, dupa ce s-a rasturnat cu masina in afara soselei, intr-un sens giratoriu

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, pe soseaua care leaga Timisoara de Caransebes. Un barbat a murit intre fiarele masinii pe care o conducea, dupa ce s-a rasturnat, intr-un sens giratoriu.

Totul s-a intamplat pe Drumul National 6, la sensul giratoriu dintre Caransebes si Jupa, unde soferul a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in afara drumului.

„S-a intervenit de urgență cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la locul accidentului sosind și un echipaj SAJ și unul IPJ.
Echipajele de intervenție ajunse la locul accidentului au descarcerat și extras victima din autoturism, un bărbat în vârstă de aproximativ 45 ani, aflat în stare de inconștientă și prezentând traumatisme și leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat, din păcate, decesul acesteia”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

CITESTE SI: Accident feroviar, aproape de Timisoara. Impact violent intre un tren si o masina. Un copil si o femeie, raniti 

„Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un autoturism care circula pe DN 6, din direcția Caransebeș către Lugoj, la km 458, s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, după ce ar fi lovit inelul de protecție a sensului giratoriu de la intersecția cu Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș”, spun reprezentantii IPJ Caras Severin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.