PNL Timis face parteneriate cu PMP, UDMR si PRO Romania pentru formarea de majoritati in consiliile locale

TIMISOARA. PNL Timis vrea sa faca o serie de parteneriate cu partide politice mai mici, cum ar fi PMP, PRO Romania sau UDMR, pentru formarea de majoritati in consiliile locale din comune. Aceasta pentru ca sunt inca localitati unde nu s-au format majoritati si nu au fost alesi viceprimari.

CITESTE SI: Licitatie pe repede inainte pentru firma de consultanta care va pregati strategia COLTERM pentru concordatul anuntat de primarul Dominic Fritz la Timisoara. Castigatorul ia aproape 300.000 de euro 

Este o intentie a noastra a PNL de a coaliza toate fortele politice din Timis, intr-un parteneriat administrativ. Deja am lansat aceasta invitatie catre PMP, PRO Romania, UDMR. Cu USR deja avrem o intelegere administrativa si politica la nivelul CJT si Primariei Timisoara si dorim sa extindem aceasta intelegere si la nivelul tuturor unitatilor administrativ teritoriale din Timis. Am primit deja raspunsuri pozitive de la PRO Romania, de la PMP”, a declarat Alin Nica, presedintele PNL Timis.

Nica a mai explicat ca prin aceste parteneriate se doreste imprimarea unui imbold de la judet, spre comuna.

Am observat ca sunt localitati unde nu s-au format majoritatile si nu s-au ales vicepimarii. Sa incercam sa dam un imbold politic de la nivel judetean in formarea majoritatii”, a declarat Alin Nica, dand ca exemplu orasul Ciacova, unde, spune Nica, nu s-a ales viceprimarul. Numai ca in acest oras s-a ales viceprimarul in urma cu doar o zi, iar acesta, membru PSD, a fost propus chiar de catre un consilier local liberal.

Nica a criticat, insa, propunerea PSD de a se coaliza toti parlamentarii de Timis, pentru sustinerea proiectelor judetului.

Am auzit că PSD propunea un asa-zis pact, o asa-zisa intanire cu parlamentarii pentru a sustine proiectele Timisului. Nu am cum sa nu observ falsitatea din spatele aceste declaratii publice. de ce nu au facut-o cand au fost la guvernare si aveau haturile in mana si puteau face ceva pentru Timis. Alianta noastra administrativa va produce efecte pentru ca suntem oameni seriosi. Spre deosebire de declaratiile pompoase venite de la PSD, noi vom face ceea ce asteapta timisenii de la noi. Lasam pe cei de la PSD sa se gandeasca la anii in care au fost la guvernare si nu au facut nimic pentru timiseni si timisoreni”, a mai declarat liderul PNL Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.