Consultare publica lansata de GAL Timisoara pentru Ghidul Solicitantului pe tema infrastructurii din educatie

TIMISOARA. Grupul de Actiune Locala Timisoara a intocmit Ghidul Solicitantului pentru institutiile ce vor sa depuna cereri de finantare pentru imbunatatirea infrastructurii educationale, iar acum il supune consultarii publice.

CITESTE SI: Noua administratie nu mai vrea stadionul de tip lego din zona Buziasului, la Timisoara. Se fac planuri pentru o noua arena 

Ghidul Solicitantului pentru Masura 5 – Infrastructura Educationala si anexele acestuia pot fi consultate pe site-ul institutiei, iar observatiile si propunerile pot fi transmise prin e-mail, la [email protected] pana la data de 15.02.2021. Toate observatiile, propunerile si comentariile vor fi analizate si luate in considerare in procesul de definitivare a ghidului specific si lansare a apelului de proiecte.

Suma disponibila pentru Masura 5 – Infrastructura educationala este de 1.149.000 de euro.

Din dorinta de a oferi copiilor cele mai bune conditii si cea mai buna protectie impotriva pandemiei, si nu numai, GAL Timisoara, lansează in consultare publica ghidul referitor la masura privind imbunatatirea conditiilor educationale, destinat atat unitatilor publice, cat si celor private ce intrunesc conditiile pentru a primi aceasta finantare. Total fonduri disponibile sunt 1,149 mil Euro, stim ca nu sunt foarte multi bani, dar suntem convinsi ca un bun gospodar ii va cheltui eficient” spune presedintele Asociatiei Grupul de Actiune Locala Timisoara, Catalin Tiuch.

Va reamintim, anul trecut GAL Timisoara a reusit sa aduca in oras, din fonduri europene, aproximativ 7 milioane de euro, bani ce urmeaza sa fie impartiti intre sectorul public si cel privat, pentru imbunatatirea conditiilor de viata si dezvoltarea de afaceri in unele cartiere din oras.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete