E nevoie urgent de sange la Timisoara pentru oameni in stare grava. Apel disperat de la Centrul de Transfuzii

TIMISOARA. S-au subtiat dramatic stocurile de sange la Timisoara in aceasta perioada, iar spitalele se confrunta cu o nevoie urgenta din toate grupele sanguine. Sunt oameni aflati in suferinta ori in stare critica pentru care fiecare picatura e o sansa la viata.

CITESTE SI: Aproape 300 de noi infectari cu coronavirus si 4 morti, in ultimele ore, la Timisoara si in judet. Creste incidenta cazurilor de COVID. Avem 6 focare active 

Reprezentantii Centrului de Transfuzie Timisoara fac apel la oameni sa vina sa dea o mana de ajutor.

Avem nevoie urgent de donatori din toate grupele de sange: A, AB, B si 0!„, e strigatul de ajutor al reprezentantilor Centrului Regional de Transfuzie Sanguina.

Programul de donare este de luni pana vineri intre orele 8.00 si 13.00, iar aceasta se face in conditii de maxima siguranta, cu respectarea tuturor masurilor sanitare.

Pentru a reduce timpii de asteptare, va puteti programa ONLINE, utilizand aplicatia DONORIUM .

Distribuie si tu pentru ca informatia sa ajunga la cat mai multi oameni si sa gasim donatori de sange!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. mergeti de luati de la vaccinati. oancea musta johannis catu orban gheorghita si alti asemenea lor

  2. Minciuni!Cu Donorium sau fara ,tot astepti de te ia dracu la centrul lor!Nici o diferentiere cat de mica intre programarea online sau asteptatul offline…Tot timpul e coada,asa ca nu inteleg ce e cu strigatele astea…