Peste 2000 de medici, asistenti, infirmiere si alti membri ai personalului medical vaccinati anti COVID, la Timisoara si in judet. Etapa I continua

TIMISOARA. Campania de vaccinare a personalului medical la Timisoara si in judet continua, dupa ce mai mult de jumatate din doze au fost deja administrate.

CITESTE SI: Multi isi vor schimba parerea si se vor vaccina, nu va lasati manipulati! Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care nu cred in vaccinul anti COVID 

De la inceputul campaniei de imunizare, in Timis au fost deja administrate 2114 doze de ser din totalul de 4285 distribuite.

In aceasta prima etapa de vaccinare sunt imunizati cei care activeaza in spitale si unitati ambulatorii, in sistemul de medicina de urgenta, cei care lucreaza in reteaua de medicina de familie, personalul din laboratoare, farmacii, medici rezidenti, elevi si studenti cu profil medical, paramedici si voluntari care isi desfasoara activitatea in unitati sanitare.

Mai multe date despre prima etapa a campaniei de imunizate anti COVID-19 puteti afla pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/.

Va reamintim, campania de vaccinare a demarat in 27 decembrie, iar administrarea vaccinului anti-COVID-19 se face in doua doze, la un interval de trei saptamani. Vaccinarea este gratuita si voluntara.

In baza contractului semnat de Comisia Europeana cu BioNTtech/Pfizer, Romania poate accesa peste 10 milioane de doze de vaccin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Total (estimated) global health expenditures diabetes associated USD 760 bln:
    – US 295 bln (driver: coke & beer ?)
    – China 109 bln (rice ? Rather exhausted due to work, relativ puțin raportat populatie)
    – Brazil 52 bln (alți consumatori de ” sponsori ” sportivi coke & beer)
    – RO ?
    Continuam sa le luam mărunțisul ca sa suportăm apoi toți costuri semnificative pe termen lung? sau
    # luam ATITUDINE: fara bull shit …