Incendiu la un adapost de animale, in prima zi a anului. Un barbat si mai multe animale au murit in flacari

Un barbat a murit, dupa ce adapostul de animale pe care il pazea, impreuna cu fiul sau, a fost cuprins de flacari. Incendiul a izbucnit la constructia in care cei doi barbati se aflau, intr-o zona greu accesibila din localitatea carasana Poiana Buchin.

CITESTE SI: Accident groaznic, in prima zi a noului an. Un barbat mort, altul grav ranit 

Pompierii au fost alertati imediat, iar echipajele au ajuns cu greu la locul indicat.

„Focul s-a manifestat la întregul adăpost de animale, un bărbat in vârstă de aproximativ 60 ani autoevacuandu-se, cealaltă persoană, in vârstă de aproximativ 91 ani (tatăl) aflată și ea in interiorul adăpostului, din păcate, decedând in urma incendiului, in incendiu arzând si 3 miei și un vițel”, transmit reprezentantii ISU Caras.

Pompierii au reusit sa localizeze incendiul, insa in continuare actioneaza pentru stingerea lui. Urmeaza apoi sa stabileasca si de la ce a pornit focul.

CITESTE SI: Crima in noaptea de Anul Nou. Un baiat de doar 16 ani a murit, dupa ce a fost injunghiat in piept 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.