Petrecere ‘sparta’ de politisti in noaptea de Revelion, la Timisoara. Amenzi de zeci de mii de lei, in ultimele 24 de ore

TIMISOARA. Au petrecut de Anul Nou impreuna, in stare de alerta din cauza pandemiei de coronavirus, si au ignorat toate recomandarile. Este vorba despre nu mai putin de 16 oameni care s-au strans intr-un local din Timisoara, unde au incins cheful de Revelion.

Politistii s-au sesizat, iar in jurul orei 3.00 au ajuns pe Bulevardul Cetatii, acolo unde avea loc petrecerea.

„În jurul orei 03.00, polițiștii Secției 1 împreună cu polițiștii Secției 4 Urbană Timișoara, aflându-se în executarea atribuțiilor de serviciu privind verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19, s-au deplasat pe Bulevardul Cetății din municipiul Timișoara, unde se aflau în interiorul unei societăți comerciale un număr de 16 persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în baza Legii 55/2020 privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în valoare de 7.500 de lei participanților, organizatorul evenimentului fiind sancționat cu suma de 2.000 de lei”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Pe de alta parte, peste 300 de politisti si jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali au fost in teren ultimele 24 de ore si au verificat 54 de firme, dar si 43 de mijloace de transport in comun si au legitimat peste 2.000 de oameni. In total, au fost date aproape 150 de amenzi, in valoare de 36.500 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.