Petrecere oprita de politisti, la Timisoara, dupa ce un tanar a anuntat ca este sechestrat. S-a lasat cu amenzi de peste 27.000 de lei

TIMISOARA. O petrecere a fost oprita de politisti, la Timisoara, in urma unui apel la numarul unic de urgente 112. Un tanar de 17 ani a anuntat ca este sechestrat de trei persoane, intr-un bar de pe strada Dacilor.

CITESTE SI: Darul miresei a fost dat pe amenzi. Politistii au intrerupt o nunta cu aproape 40 de invitati 

Mai multe echipaje de Politie s-au deplasat la locul indicat, iar in local au fost depistati 12 oameni care petreceau. Cu totii au fost dusi la Sectie nr.1 Politie din Timisoara, unde au fost audiati. Politistii au intocmit dosar penal pentru lipsa de libertate, in acest caz.

Toate cele 12 persoane care au participat la petrecerea privata au fost amendate cu suma totala de 27.500 lei pentru ca nu au respectta restrictiile pe timp de pandemie.

De asemenea, pe numele organizatorului petrecerii au fost intocmit dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.