‘Noi cladim o comunitate in care sa vrei sa ramai’. Sweet Home Residence, locul pe care oamenii activi, care iubesc linistea si confortul, il numesc ‘acasa’

TIMISOARA. Oameni care sa prefera sa locuiasca la bloc, insa isi doresc tot confortul pe care il ofera o casa, fara sa depuna niciun fel de efort. Acestia sunt locatarii primului bloc din complexul rezidential Sweet Home Residence, oameni care au ales sa scape de toate grijile atunci cand ajung acasa si sa se bucure de relaxare si de timpul petrecut cu familia.

In epoca vitezei, in care viata devine un tumult de griji si agitatie, exista o solutie ca toate acestea sa dispara, atunci cand ajungi acasa. Sweet Home Resindence este primul complex exclusivist de langa Timisoara care si-a propus sa schimbe complet conceptul de confort.

Asta presupune si o serie de facilitati de care se bucura fiecare locatar al complexului. Piscina complet dotata si utilata, serviciu de spalare a prosoapelor utilizate la piscina, gresie antiaderenta, tot timpul rece, indiferent de temperatura de afara, sezlonguri din fibra de sticla, loc de joaca pentru copii, trambulina, statie de incarcare a masinilor electrice, ghirlande luminoase in curte, gazon, pomi si hamace, intinse pe o suprafata de 1.800 de metri patrati, dar si gard viu ce ajunge la o inaltime de 5 metri, de jur imprejurul complexului rezidential. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile de care se bucura deja locuitorii complexului si de care vor beneficia toti cei care isi vor achizitiona o locuinta Sweet Home. Iar toate acestea sunt completate de un pachet de mentenanta.

In plus…

„Incetul cu incetul se apropie Craciunul. Cu pasi mai marunti, cu pasi mai repezi, fiecare il percepe in felul lui. Dar se apropie. Si pentru ca frigul de afara ne imbie sa stam din ce in ce mai mult in casa, la un pahar de vin fiert, va invit astazi la un mic exercitiu de imaginatie. Vreau sa va ganditi cum ar fi sa locuiti in acelasi loc cu toti prietenii vostri? Cum ar fi sa va mutati intr-o casa noua si sa descoperiti acolo ca cei care sunt deja acolo formeaza o comunitate excelenta, in care va potriviti perfect? Cum ar fi sa ofere cineva acest lucru? Ei bine, va dau o veste buna: exact acesta este conceptul Sweet Home Residence. Ne-am propus sa oferim nu doar apartamente. Nu doar piscina. Nu doar spatiu verde. Nu doar loc de joaca pentru copii. Nu doar mentenanta permanenta. Nu te invitam doar in concediu la tine acasa. Ne-am propus sa cladim, nu doar din caramida. Noi cladim o comunitate. O comunitate care sa dea viata peretilor. Care sa dea viata piscinei. Care sa dea viata locului de joaca. O comunitate in care sa vrei sa ramai”, a spus Bianca Iercu, managerul proiectului Sweet Home Residence.

Complexul rezidential Sweet Home Residence este format din doua imobilele care vor avea locuinte de vanzare si alte doua in care locuintele vor fi disponibile pentru inchiriere. Toate sunt structurate pe parter, doua etaje si mansarda, cu cate 4 apartamente complet decomandate pe fiecare nivel, si sunt realizate la cele mai inalte standarde, de catre experti specializati in diferite domenii, de la constructori pana peisagisti si designeri, pentru a acoperi fiecare etapa de executie la un nivel de top. Fiecare locuinta este prevazuta cu 1, 2 sau 3 camere si terasa, si este realizata cu finisaje de lux.

In cel de-al doilea corp al complexului mai sunt doar cateva locuinte disponibile, care isi asteapta proprietarii.
Sweet Home Residence e locul unde STAI ACASA!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Apartamente la tara, pe camp! De vis….