Migranti prinsi langa Timisoara, calauze cautate de politisti. Operatiune in miezul noptii

TIMISOARA. Nu mai putin de 9 migranti, barbati si femei, au fost descoperiti de politistii locali din Ghiroda, in noaptea de luni spre marti, in apropiere de Timisoara. Acestia au gasit transfugii ascunsi intr-o camioneta, in vecinatatea poligonului Diana din Giarmata Vii.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.

CITESTE SI: Spargatori de masini in Timisoara, capturati in plin centru de politisti, chiar cand dadeau atacul. Momentul prinderii. Video 

In momentul in care politistii locali s-au apropiat de grup, calauzele migrantilor, soferul si pasagerul din dreapta al masinii, au luat-o la fuga in padure, facandu-se nevazuti.

Cei doi sunt cautati de politisti, in timp ce migrantii au fost predati politistilor de frontiera, pentru continuare cercetarilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.