Pot incepe lucrarile la primul complex sportiv de cartier, din zona Lipovei, la Timisoara, cu 5 milioane de euro. Avem constructor

TIMISOARA. Dupa ce 8 firme s-au inscris la licitatie pentru a construi Complexul Sportiv din Calea Lipovei si a fost desemnat castigatorul, lucrarile pot incepe.

CITESTE SI: Poti da jos masca de protectie in cateva situatii, in spatiile publice. A fost actualizata si lista tarilor din care, daca te intorci in Romania, intri in carantina 

Anuntul a fost facut de primarul in functie Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Cel mai avansat, Complexul Sportiv si de Agrement din Cartierul Calea Lipovei este LA EXECUTIE! Astazi, 26.10.2020, s-a publicat pe SEAP rezultatul final al licitatiei, adica raportul procedurii si comunicarea aferenta!„, a scris Nicolae Robu.

Firma Bauerhof Agrobanat si Constructim, in echipa, vor amenaja complexul. Valoarea estimata a fost de 20.733.052 lei, insa proiectul a fost adjudecat la 20.656.104 lei.

In complexul din Calea Lipovei urmeaza sa fie ridicata o cladire ce va cuprinde o sala de sport multifunctionala, un bazin acoperit, o sala de fitness, doua saune, doua vestiare, doua sali de dus, doua grupuri sanitare. De asemenea, in zona urmeaza sa fie amenajat un bazin de inot descoperit, doua terenuir de tenis pe tartan, cu nocturna, un teren pentru handbal, baschet si minifotbal, o zona de fitness in aer liber si un turn de escalada, un parc cu banci, foisoare si standuri de joaca pentru copii, dar si o parcare de 102 locuri.

Iata lista amenajarilor:

• 1 clădire S+P+2E, cu o amprentă la sol de 2.254 mp și o suprafață construită de 3.776 mp, care găzduiește:
-1 bazin de înot acoperit
-1 sală de sport multifuncțională (arte marțiale, box, lupte, gimnastică, dans sportiv, aerobic, etc.), cu tribune
-1 sală de fitness
-2 saune
-2 vestiare
-2 săli de duș
-2 grupuri sanitare
-dependințe diverse
• 1 bazin de înot în aer liber
• 2 terenuri de tenis pe tartan, cu nocturnă
• 1 teren trivalent (minifotbal, baschet, handbal) pe tartan, cu nocturnă
• 1 zonă de fitness în aer liber, cu turn de escaladă
• 1 parc, cu bănci, foișoare și standuri de joacă pt copii
• 1 parcare cu 102 locuri

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.