Ripensia Timisoara isi poate reveni pe linia de plutire cu o victorie in Cupa Romaniei

TIMISOARA. Cu siguranta nu a fost inceputul dorit de cei de la Ripensia, doua victorii si cinci infrangeri in liga secunda. Nu este insa nimic pierdut, mai sunt multe jocuri de disputat, iar trupa in galben si rosu incepe aventura si in Cupa Romaniei.

CITESTE SI: Internet gratuit in toate toate tramvaiele, autobuzele, troleibuzele si vaporasele din Timisoara 

Ripi va intalni marti, de la ora 14.30, in deplasare liderul neinvins al seriei 8 din Liga 3, Soimii Lipova. Echipele se cunosc bine, in vara intalnindu-se in doua partide de verificare. La Timisoara s-a impus Soimii cu 3-2, iar pe arena din Sannicolau Mic, Ripensia a castigat cu 4-1.

Cu siguranta ne va astepta o partida dificila pentru ca si noi si Lipova ne dorim sa mergem mai departe. Avem nevoie de o victorie pe care speram sa o obtinem. Suntem totusi o echipa de liga a doua, trebuie sa ne respectam blazonul, sa ne respectam ca imagine, ca si club, si cu siguranta vom aborda partida la victorie. Vor fi si modificari in echipa pentru ca este un joc disputat la scurt timp fata de meciul din campionat si vom miza mult pe jucatorii cu o prospetime fizica mai buna. Dar si ei fac parte din lotul nostru, unii vin dupa accidentari si am incredere ca vom putea sa ne calificam in Cupa si sa abordam meciul de la Targui Jiu cu alta incredere si alt moral”, a spus antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu, tehnician ce duminica a implinit 43 de ani.

Trebuie spus, ca in istoria competitiei, Ripensia a fost prima echipa ce si-a adjudecat trofeul, in 1934, dupa ce gruparea timisoreana trecea de Universitatea Cluj in finala, 5-0 la Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.