Politehnica Timisoara si Ripensia si-au aflat rivalii din turul 4 al Cupei. Sunt adversari din zona

TIMISOARA. Luni, echipele calificate in turul 4 al Cupei Romaniei, dar si cele care au intrat direct in aceasta faza si-au aflat programul. Este ultima runda inainte ca echipele din prima liga sa debuteze in competitie.

CITESTE SI: E oficial. Se inchid restaurantele, barurile, cluburile, la interior. Noile restrictii si obligatii decise la Timisoara si in alte 26 de localitati din judet 

Politehnica va intalni un adversar de traditie, daca ne gandim ca cele doua formatii s-au duelat doua campionate la rand in Liga 4 Timis, Ghiroda. Meciul cu formatia din Liga a III-a va avea loc miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30, pe stadionul “Emilian Pavel”.
Ghiroda a avut un parcurs foarte bun pana acum in competitia “surprizelor”. A trecut rand pe rand de colegele de esalon din Deva (scor 1-0), Hunedoara (4-1) si Dumbravita (4-2). In campionat, echipa timiseana are 8 puncte obtinute din patru jocuri si ocupa deocamdata locul 5 in Seria a 8-a a Ligii 3, cu un joc mai putin disputat decat alte echipe.

Altfel, violetii au aflat si noua data a jocului cu Dunarea Calarasi, partida din runda a 7-a a Ligii 2, amanata dupa aparitia mai multor cazuri de coronavirus in randul alb-violetilor. Noua data de disputare stabilita pentru acest joc pe teren propriu este 28 octombrie, ora 15.00.

Ripensia va intalni in deplasare Soimii Lipova, liderul seriei a 8-a din Liga 3. Trupa din judetul Arad are dupa 5 jocuri in campionat patru victorii si o remiza, ultima fiind si cea mai importanta, 2-1 in prelungiri pe terenul liderului de pana atunci, Dumbravita. Soimii si Ripensia s-au intalnit in doua partide amicale in vara. La Timisoara, Lipova s-a impus cu 3-2, iar pe arena din Sannicolau Mic, Ripi a invins cu 4-1. Cele doua echipe mai programasera un joc amical, care nu s-a disputat din cauza faptului ca unii dintre jucatorii aradeni aveau Covid.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.