Mormane de gunoaie in locuinta unei femei din Timisoara

TIMISOARA. Intr-un focar de infectie, printre munti de gunoaie. Asa isi ducea zilele o femeie de 41 de ani, intr-o locuinta din zona Modern, din Timisoara.

CITESTE SI: Detinut de la Penitenciarul Timisoara, internat la Spitalul Victor Babes, confirmat cu COVID. Alti 18 puscariasi, trimisi la Jilava

Vecinii nu au mai putut suporta mirosul si mizeria din locuinta femeii si au solicitat ajutorul Directiei de Asistenta Sociala Timisoara.

Specialistii Directiei s-au deplasat pe strada Baba Dochia unde au descoperit-o pe femeie in apartament, inconjurata de deseuri.

Reprezentantii DAS Timisoara au reusit sa identifice medicul de familie al femeii de 41 de ani, iar acum cauta familia acesteia sau apartinatorii ei. De asemenea, ea va fi evaluata si din punct de vedere medical, urmand ca apoi sa fie monitorizata din serviciile Directiei de Asistenta Sociala Timisoara.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.