Fortuna Becicherecu Mic a pierdut derby-ul cu Olimpia Cluj. Prima infrangere in aproape un an pentru timisence

TIMISOARA. Echipa campioana a fost mai buna si s-a impus la scor. Etapa a patra din Liga 1 feminin a adus confruntarea dintre primele doua clasate, Fortuna Becicherecu Mic si Universitatea Olimpia Cluj. Partida de pe arena din judetul Timis a fost castigata cu 4-0 de echipa oaspete.

CITESTE SI: Descoperire de senzatie facuta de arheologi in Egipt. Zeci de sarcofage scoase la lumina in urma sapaturilor. Video 

Prima parte a fost echilibrata, Fortuna a tinut de minge si si-a creat ocazii, dar nu destul pentru a scutura plasa adversa. Antonia Bratu a deschis scorul pentru oaspete in minutul 30, stabilind si scorul pauzei.

In partea secunda, Fortuna a alergat dupa egalare, dar de marcat au marcat doar vizitatoarele. Mihaela Ciolacu a inscris in minutul 66, ca apoi Carolina Tabur si Oana Negrea sa mai marce doua goluri in ultimele 5 minute.

O victorie clara, dar destul de sevara ca scor, fata de ce s-a jucat, dar si un semnal de alarma d etras de campioane, care nu vor sa cedeze titlul nici in acest an. Pentru Fortuna a fost un dus rece, dar campionatul este abia la inceput si pana la final se mai pot intampla multe.

Pana la meciul cu Olimpia, Fortuna nu mai pierduse puncte din 17 noiembrie 2019, cand Universitatea Galati se impunea cu 1-0, tot la Becicherecu Mic.

Dupa patru etape disputate, raman doua echipe au punctaj maxim: Universitatea Olimpia Cluj (golaveraj 20-1) si Vasas Femina Odorhei (golaveraj 14-1). Fortuna are trei victorii si un esec.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.