Peste 4000 de infectari cu COVID in Timisoara si in judet, de la inceputul pandemiei. 86 de noi cazuri si un deces

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 86 de noi imbolnaviri cu COVID, dupa efectuarea a 1718 teste, dar si un deces.

Cele 86 de persoane nou infectate sunt din: Timișoara – 46, Lugoj – 5, Giroc-3, Jena (Găvojdia) -3, Moșnița Nouă -3, Comloșu Mare – 2, Saravale – 2, Buziaș – 2, Coșteiu -2, Sânnicolau Mare – 2, Grabaț (Lenauheim) – 1, Dudeștii Vechi – 1, Jebel – 1, Iohanisfeld (Otelec) – 1, Belinț – 1, Gelu (Variaș) – 1, Cutina (Bethausen) -1, Bacova (Buziaș) -1, Nerău (Teremia Mare) -1, Hisiaș (Ghizela) – 1, Deta – 1, Cenei -1, Cornești (Orțisoara)-1, Orțișoara -1, Dumbrăvița – 1, Ictar-Budinț (Topolovățu Mare) -1.

Rata de infectare a populatiei la nivelul judetului Timis este de 0,62 la mia de locuitori.

In acest moment in spitalele din Timisoara si din judet sunt internati 154 de pacienti cu COVID 19, dintre care 18 sunt in stare grava la Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 4050 infectari cu coronavirus. 170 de oameni au pierdut lupta cu boala.

***

In prezent, inspectorii DSP au in desfasurare 13 anchete epidemiologice, iar in ultimele 24 de ore, focarul de la Scoala Gimnaziala 19 a fost stins.

11 focarele active in judetul Timis!

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Lugoj – 76 cazuri confirmate
Centrul varstnici Tutunaru din Timisoara, ingrijitori si batrani – 37 cazuri confirmate
Fabrica Gelco Prod din Timisoara – 11 cazuri confirmate
Fabrica Zoppas din Sannicolau Mare – 58 cazuri confirmate
Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Periam – 13 cazuri confirmate
Liceul Penticostal Logos Timisoara – 7 cazuri confirmate
Clinica Nefromed Timisoara – 4 cazuri confirmate
Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsigologice (DGASPC) Timisoara – 4 cazuri confirmate
Spitalul de Copii Louis Turcanu Timisoara – 8 cazuri confirmate
Fabrica Hella Ghiroda – 6 cazuri confirmate
Fabrica de pantofi Acelum Timisoara – 16 cazuri confirmate

CITESTE SI: Peste 2000 de noi imbolnaviri cu coronavirus si 37 de morti, intr-o singura zi, in Romania. Avem multe infectari si in Timis 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.