Ripensia Timisoara se mai intareste in aparare. Un jucator crescut aici, are sansa sa joace din nou la o echipa locala

TIMISOARA. Apararea nu prea a mers la Ripensia in primele patru meciuri, iar ultima achizitie vine sa aduca un plus in defensiva, sau sa fie o solutie viabila pentru echipa. Ripensia UVT a semnat miercuri un contract valabil pe trei ani cu jucatorul Harald Fridrich.

CITESTE SI: Probleme la echipa de rugby SCM Timisoara. Nu cu coronavirusul ci cu plecarile unor jucatori importanti. Foto

Fundasul nascut pe 20 februarie 1998 este un produs autentic al fotbalului timisorean. El a fost lansat in fotbalul mare de ACS Poli, club la care a debutat in prima liga in 2016. Pe perioada junioratului, a evoluat la nationalele U17 si U18 ale Romaniei. Dupa despartirea de ACS Poli, Fridrich a fost legitimat la CSM Lugoj si Becicherecu Mic, pentru ca in ultimul an sa joace in Liga 4 Timis, la ACS Carani.

Este o sansa foarte mare pentru mine de a reveni in prim-plan si a-mi demonstra potentialul. Imi place atmosfera de la Ripensia, imi place acest proiect si sunt convins ca aici se poate crea o echipă competitiva”, a spus jucatorul pentru site-ul oficial al clubului.

Ripensia, o victorie si trei esecuri in acest debut de sezon, va juca in campionat in urmatoarea etapa, acasa cu Buzaul, sambata de la ora 11.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.