Un fotbalist care a trecut pe la Barcelona si Sevilla va imbraca tricoul lui Poli Timisoara

TIMISOARA. ASU Politehnica Timisoara a transferat un mijlocas spaniol care in tara natala a jucat pentru FC Barcelona si FC Sevilla.

CITESTE SI: Accident pe soseaua ce leaga Timisoara de sudul tarii. 3 oameni raniti. Foto 

Jose Casado este fotbalistul de 32 de ani care va imbraca tricoul alb-violet in acest sezon. Casado a facut junioratul la echipa din orasul natal, Almeria, dar a trecut si pe la FC Barcelona, unde a stat trei sezoane, si FC Sevilla.

La seniori, Casado a evoluat prima data la Comarca de Nijar, dupa care a trecut la Huercal. Mijlocasul a mai evoluat pentru formatia maghiara Kazincbarcikai, dupa care a petrecut doua sezoane in Slovacia, la Gabcikovo si Spartak Trnava.

 

Tanarul fotbalist a evoluat si in Romania, in 2016, pentru FC Botosani, dupa care a trecut la Espanol Karlsruhe, Vion Zlate Moravce, Zemplin Michalovce, iar ultima data a evoluat pentru Pena Deportiva in tara sa natala.

Tanarul iberic are si selectii in selectionata sub 16 ani a Spaniei.

Sunt incantat ca am ajuns aici, la Politehnica Timisoara, un club istoric al Romaniei. Speram sa ne indeplinim obiectivul in acest sezon. Trebuie sa luptam pentru a ne castiga meciurile si pentru a obtine promovarea in prima liga!”, a declarat la sosirea la Timisoara, Jose Casado.

Fotbalistul spaniol ar putea debuta pentru Poli in weekend, cand formatia timisoreana va evolua in deplasare impotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.