Peste 3 milioane de buletine de vot ajung in sectiile de votare din Timisoara si din judet, pentru alegerile de duminica. A inceput impartirea lor

TIMISOARA. Presedintii de sectii de votare din judetul Timis au inceput sa mearga, vineri dimineata, la Liceul Agricol de pe Calea Aradului din Timisoara, sa-si preia sacii cu buletine de vot, stampilele si celelalte materiale necesare duminica la scrutinul prin care ne vom alege primarii si consilierii locali si judeteni.

Presedintii de la sectiile organizate in judet intocmeasc toate formalitatile si apoi isi preiau materialele necesare procesului electoral. Apoi,, acestia vor transporta sacii cu buletine la sectii, unde vor aplica sigiliile pana duminica la ora 7.00, atunci cand va incepe procesul electoral.

Pentru judetul Timis, la o populatie de peste 696.000, au fost tiparite peste 3 de milioane de buletine de vot.

FOTO: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.