Presedintii si loctiitorii din sectiile de votare, instruiti online la Timisoara, pentru alegerile locale din 27 septembrie

TIMISOARA. Pregatirile pentru alegerile locale din 27 septembrie sunt in toi, iar in acest final de saptamana vor fi instruiti presedintii sectiilor de votare.

CITESTE SI: Semnal de alarma, un sfert din primariile din Timis n-au cheltuit un leu pe invatamant. Analiza modului in care autoritatile din Timisoara si din judet investesc in scoli, prezentata in ‘Raportul alternativ privind starea educatiei din judetul Timis’ 

Avand in vedere situatia pandemica, in acest an pregatirea pentru scrutin se va face online. Reprezentantii Prefecturii au anuntat ca in acest final de saptamana va avea loc instruirea presedintilor si loctiitorilor de la sectiile din Timisoara.

Instruirile presedinților si loctiitorilor sectiilor de votare din municipiul Timisoara vor avea loc, in sistem on line, vineri, 18 septembrie, intre orele 10-12 si ,respectiv, 16-18, dar si sambata, 19 septembrie, intre orele 10-12„, transmit reprezentantii Prefecturii.

De luni va incepe si instruirea pentru personalul din sectiile de votare din celelalte localitati din judet. Acestea vor avea loc tot online intre orele 17 si 19, iar invitatiile pentru cursuri vor fi trimise pe adresele de e-mail ale fiecarui presedinte si loctiitor desemnat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.