‘Refuzam sa obosim, am fost inclusi in ordinul ministrului Sanatatii’. Anunt de ultima ora al lui Raul Patrascu, managerul Spitalului Judetean din Timisoara

TIMISOARA. De luni de zile cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Timisoara lupta impotriva Covid-19 alaturi de colegii de la Victor Babes si din alte unitati dedicate.

CITESTE SI: 65 de noi cazuri de infectare cu coronavirus in Timisoara si in judet, intr-o singura zi. Localitatile in care au aparut imbolnavirile 

Din aceasta saptamana Judeteanul este, insa, oficial spital suport Covid-19. Anuntul a fost facut de managerul Raul Patrascu, care precizeaza ca spitalul va putea sprijini si mai mult lupta anti coronavirus.

Suntem aici in slujba dumneavoastra si continuam sa luptam pentru fiecare viata – in fiecare zi cu si mai multa forta. Refuzam sa obosim.
Pentru a ne putea ajuta cat mai mult colegii din Judet care au facut o treaba minunata pana acum, noi, Spitalul Judetean din Timisoara, am cerut sa fim inclusi ca Spital Suport Covid-19. De saptamana aceasta este oficial, am fost inclusi in ordinul ministrului Sanatatii nr. 555/2020 ca spital de ultima linie pentru judetul Timis.
Vom continua sa facem ceea ce am facut si pana acum, si anume sa oferim tratament tuturor celor care ni se adreseaza, in special cazurilor cele mai grave, indiferent daca sunt pozitivi sau nu, daca necesita suport ATI sau nu, daca necesita interventii chirurgicale complexe sau nu. Vom continua sa testam in masa, sa ne protejam si sa va protejam. Vom continua sa ne imbunatatim, pentru ca suntem in slujba dumneavoastra si aceasta e datoria noastra.
Includerea in ordin ne va ajuta – vom putea avea o colaborare si mai stransa cu colegii de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Si Pneumoftiziologie Timisoara “Victor Babes”, spre exemplu, astfel incat pacientii cu forme severe, de ATI, care sufera doar de Covid-19, fara alte patologii severe, sa fie directionati spre noi. Pana acum puteam primi doar pacienti cu alte patologii severe care erau infectati cu Covid-19„, a scris Raul Patrascu.

CITESTE SI: S-a reaprins focarul de COVID de la fabrica din Sannicolau Mare. In tot judetul Timis sunt 65 de noi cazuri, intr-o singura zi 

Va reamintim, Spitalul Judetean din Timisoara a tratat pacienti infectati cu coronavirus si inaintea intrarii oficiale pe lista suport. Inca de la jumatatea luni august, in curtea spitalului a fost amplasata o unitate ATI mobila.
Este a doua de acest fel amplasata la Timisoara, dupa cea de la Spitalul Victor Babes.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cum zici ca tu ai cerut? Cand acum cateva luni te laudai ca ai reusit sa tii judeteanul in afara primelor linii Covid? Tu ai primit in ordin si ai zis „Da sa traiti” si te-ai conformat. Dar stii bine ca nu asta ti-ai dorit dar esti prea mic si neinsemnat sa poti influenta tu ceva la nivel inalt.
    In rest…sanatate!

  2. As fi curios sa știu dacă domnul manager ce direct după licență a ajuns în funcție ce l-a recomandat pentru acest post.
    A făcut vreo foaie de observație?
    Cred ca e caz unicat în lume.

    • Asta e prostia la noi. Manager nu insemna medic! Exista un director medical.
      La noi se merge pe oameni gen Oprescu care face si operatie la spital , are si cabinet si e director. Nu asa functioneaza „in lume”. „In lume” manageruld e spital e manager PUNCT. Nu ajuta cu nimic ca e medic care practica.

      • scuza-ma dar el nici manager nu e. La ditamai spitalul pui un manager cu experienta. De acord cu tine, ca un manager nu trebuie sa fie medic neaparat. Dar macar sa fi inceput intr-un spital mic, apoi unul mai mare, apoi municipal apoi Judetean.
        Sau macar sa fi castigat acest post la concurs. Dar el a fost numit si punct.

  3. E plin până la refuz.

  4. Alt interimar pe viata. Parca era vorba ca sta 3 luni pana se da in sfarsit si concurs pe acest post. Domnule manager ce va opreste sa dati drumul la concurs? Frica de concurenta?

  5. Buna ziua ,se tot spune de angajari cand se vor face?