De la +6 la -4. SCM Poli Timisoara pierde o semifinala la handbal contra Constantei, pe care a avut-o in mana

6 goluri avans nu au fost indeajuns pentru Poli sa joace inca o finala de Cupa Romaniei. Violetii au ramas, oarecum normal, fara „benzina” pe final din cauza mai multor motive si de la 10-4 la un moment dat, au pierdut cu 20-24.

CITESTE SI: Sectiile de votare din Timisoara pentru alegerile locale din 27 septembrie. Tu stii unde esti arondat? Vezi lista 

Banatenii au avut un start de vis, cu Tcaciuc excelent intre buturi, iar incetul cu incetul, Timisoara s-a desprins, experimentatii Sadoveac si Fenici, tanarul Caba, dar si nou venitul Baros ducand greul. Cu doar 3 goluri in 20 de minute, Constanta si-a revenit a strans scorul si a trecut in avans cand mai erau 7 minute de joc. Banatenii nu au mai tinut pasul si au pierdut sansa de a juca a treia finala consecutiva.

Constanta va evolua cu trofeul pe masa in meciul cu Dinamo, in timp ce Timisoara si Bacau vor juca maine, in acelasi loc, la Sf. Gheorghe finala mica.

Poli: Sadoveac 6, Baros 3, Fenici 3, Cimpan 2, L. Caba 2, Somlea 1, C. Dedu 1, Baican 1, Nastasie 1. Antrenor: Vlad Caba
Dobrogea: Nikolici 6, Cikovani 5, Ciuffa 5, A. Andrei 4, Sandru 2, Nistor 1, Komogorov 1. Antrenor: Djordje Cirkovici

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.