Ripensia Timisoara, cu speranta si incredere la Severin, pentru jocul cu Universitatea Craiova

TIMISOARA. Desi liga secunda a programat deja doua runde, Ripensia se afla doar in fata debutului. Asta pentru ca in prima etapa adversara din Craiova a avut probleme cu coronavirusul, iar in runda urmatoare a stat, din cauza numarului impar de formatii din „Divizia B”.

CITESTE SI: Noi cazuri de coronavirus in mai multe localitati din Timis. Avem 11 focare active de COVID in Timisoara si in judet

Asadar, Ripensia va debuta in sfarsit in campionat, miercuri, la Severin contra Universitatii Craiova, echipa ce a jucat un meci in weekend, 1-1 la Miercurea Ciuc, dupa o reusita a fostuluoi ripensist Anghelina.

Ne dorim sa incepem cu dreptul acest campionat, chiar daca suntem constienti de valoarea adversarului. Am vazut partida lor cu Csikszereda (1-1), a fost o partida foarte buna, din punctul meu de vedere, din partea ambelor echipe. A fost printre primele trei jocuri din ce am vazut in primele doua etape, ca ritm si intensitate. Craiova ramane aceeasi echipa imprevizibila din punct de vedere al jocului, dar si al alcatuirii primului 11. Au transferat mai multi jucatori cu experienta in inter-sezon, pentru un obiectiv pe termen scurt. Noi ramanem la fel de increzatori si optimisti si speram sa incepem cu dreptul”, a spus tehnicianul echipei banatene, Cosmin Petruescu.

Cele doua echipe s-au intalnit in vara intr-un joc amical disputat la Severin, acea partida incheindu-se la egalitate, 2-2. Golurile Ripensiei din acea partida au fost marcate de Golda si Tudorache.

U Craiova 1948 – Ripensia Timisoara se disputa miercuri, de la ora 19.30 si va fi transmis in direct pe Digisport.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.