Aglomeratie la vamile din vestul tarii. Zeci de mii de oameni au trecut granita in ultimele 24 de ore

Trafic intens prin punctele de trecere a frontierei catre Ungaria in ultimele 24 de ore.

CITESTE SI: Tarile pentru care Romania accepta preschimbarea permisului de conducere fara examen. Pe lista se afla si Marea Britanie 

Prin vamile din vestul tarii au trecut aproximativ 33.800 de oameni cu 15.100 de mijloace de transport. Majoritatea celor care au facut formalitatile vamale se intorc din strainatate in Romania, apropae 11.000.

Politistii de frontiera au si oprit persoane sa intre in Romania sau sa iasa din tara. 66 de straini nu au putut sa intre in Romania deoarece nu indeplineau conditiile legale, in timp ce altor 16 romani nu li s-a permis sa iasa din tara.

De asemenea, oamenii legii au descoperit bunuri nedeclarate ce urmau sa fie introduse ilegal in tara in valoare de 39.000 de lei si au dat si amenzi in valoare de aproximativ 12.200 de lei.

Cei care plece din Romania catre Ungaria sau alte tari din vestul Europei pot verifica situatia la punctele de frontiera pe aplicatia Trafic online a Politiei de Frontiera.

Va reamintim, de vineri, in vestul tarii s-a deschis un alt punct de trecere spre Ungaria, Bors 2, aflat pe raza judetului Bihor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.