Doua noi focare de COVID la Timisoara, la Spitalul Judetean si la un centru de batrani. 61 de noi cazuri de imbolnavire, in ultimele 24 de ore

TIMISOARA. Autoritatile sanitare au anuntat ca au in supraveghere doua noi focare de coronavirus, pe langa cele 7 care erau active pana miercuri.

CITESTE SI: Peste 1.500 de noi cazuri de coronavirus si alti 38 de morti in Romania. Avem 61 de nou infectati cu COVID in Timis 

Astfel, au fost anuntate 16 cazuri de imbolnavire cu COVID la Centrul pentru persoane varstnice Inocentiu Klein, unde au fost confirmati 3 angajati si 13 beneficiari. De asemenea, a fost declarat focar si la Spitalul Judetean din Timisoara, acolo unde au fost confirmate patru imbolnaviri in randul unor angajati, brancardier si infirmiere.

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Timis au in desfasurare 17 anchete epidemiologice. In Timisoara si in judet avem in acest moment 9 focare de COVID:

Soara, companie italiana de incaltaminte din Buzias – 8 cazuri confirmate
Inspectoratul de Politie Timis – 19 cazuri confirmate
Supermarket Profi Timisoara – 4 cazuri confirmate
Fabrica de Anvelope Continental – 39 cazuri confirmate
Cresa privata KinderWelt Timisoara, in zona Mehala – 5 cazuri confirmate, dintre care 3 copii
Compania multinationala Mahle Timisoara – 3 cazuri confirmate
Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Lugoj – 21 cazuri confirmate
Caminul pentru persoane varstnice Inocentiu Klein Timisoara – 16 cazuri confirmate
Spitalul Judetean Timisoara – 4 cazuri confirmate

In ultimele 24 de ore, la Timisoara si in judet au aparut 61 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus. De asemenea, 3 oameni au pierdut lupta cu boala.

Cele 61 de persoane nou confirmate sunt din: Timișoara – 38 , Izvin (Recaș) – 4, Lugoj – 3, Giroc – 2, Bara – 2, Checea – 1, Obal (Ciacova) -1, Lenauheim – 1, Cornești (Orțișoara) -1, Buziaș – 1, Diniaș – 1, Alioș (Mașloc) – 1, Fârdea – 1, Gătaia – 1, Periam – 1, Ghiroda – 1, Variaș -1.

In acest moment in spitalele din Timisoara si din judet sunt internati 181 de pacienti cu COVID 19, dintre care 14 sunt in stare grava la Terapie Intensiva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.