PMP a depus candidaturile pentru Primarie si Consiliul Local Timisoara

TIMISOARA. Echipa Partidului Miscarea Populara a depus marti la pranz candidaturile pentru posturile de primar si consilieri locali la Timisoara.

Deputatul Cornel Samartinean l-a insotit, impreuna cu alti membri ai PMP Timis, pe candidatul partidului la Primaria Timisoara, Alexandru Mutruc, actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor.

O zi foarte importanta. Vreau sa multumesc domnului presedinte Samartinean pentru increderea acordata de a candida la pozitia de primar al municipiului Timisoara. Trebuie sa fac o marturisire. Eu nu am dobandit nimic ereditar, ci prin munca. De aceea, tema noastra principala de campanie este transparenta administratiei publice, a banilor publici, a contractelor. Toate contractele si toate achizitiile publice din Primaria Timisoara, daca noi vom ajunge, le vom publica si toti timisorenii vor avea acces la toate datele„, a spus Alexandru Mutruc, candidatul PMP la Primaria Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.