PSD si-a depus candidaturile la Consiliul Judetean Timis

TIMISOARA. Au fost depuse candidaturile la Consiliul Judetean de catre Partidul Social Democrat Timis. Pe listele PSD au fost stranse 10.000 de semnaturi de sustinere.

Candidatul la presedintia Consiliului Judetean Timis a fost insotit de presedintele PSD Timis, deputatul Alfred Simonis, dar si candidatul la primaria Timisoara, Voichita Lazureanu.

„Este o zi importanta, pentru ca am depus candidatura atat pentru presedinte de Consiliul Judetean, cat si lista echipei de consilieri judeteni. Prin prisma activitatii si a experientei de aproximativ 4 ani, din ianuarie 2017, am implementat proiecte importante pentru judetul Timis, proiecte pe fonduri europene, proiecte pe fonduri guvernamentale, dar si din bugetul propriu al Consiliului Judetean. Ne asteapta o perioada foarte grea, in care se lucreaza la ceea ce inseamna urmatorul ciclu de finantare 2021-2027, o perioada in care sunt ferm convins ca vom accesa in continuare proiecte pe fonduri europene. La acest moment, suntem la aproximativ 80 de milioane de euro proiecte pe fonduri europene si vom continua sa atragem. Suntem echipa castigatoare”, a spus Calin Dobra.

Lista de candidati la CJT este deschisa de actualul presedinte, Calin Dobra, urmat de consilierul judetean Mihai Ritivoiu si fostul inspetor scolar general, Aura Danielescu.

Iata lista candidatilor PSD pentru Consiliul Judetean Timis: Călin Ionel Dobra, Mihai Ritivoiu, Aura Danielescu, Dan Idolu, Sabin Bociu, Petru Andea, Ioan Sorincău, Alexandru Iovescu, Nicu Bădina, Liliana Matei, Deian Plavoșin, Marius Gavrilaș, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean (PPUSL), Roxana Manasia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.