Strazi inundate si localitati din Banat fara curent, dupa o rupere de nori

Atentionarea de tip cod portocaliu a adus dupa ea un adevarat potop, in unele zone din Banat. Meteorologii au emis mai multe avertizari de vreme rea, pe parcursul zilei de sambata.

CITESTE SI: Accident grav pe soseaua ce leaga Timisoara de sudul tarii. O femeie a murit 

Ploile abundente cazute pe parcursul zilei de sambata au inundat mai multe strazi din Resita, unde si canalizarile au fost colmatate. Pompierii au fostr chemati sa intervina pentru evacuarea apei pe strazile Castanilor (AQA Caras), Furnalelor, A.I. Cuza si Nera.

Din cauza vantului puternic, mii de oameni au ramas fara curent electric. La Resita, 1228 de abonati au fost afectati de penele de curent, la Valiug aproape 1300 de oameni, iar la Borlova si Bocsa 621, respectiv 228 de abonati au ramas fara energie electrica.

Va reamintim, meteorologii au emis, pentru ziua de sambata, mai multe avertizari de tip cod portocaliu pentru judetul Caras Severin, dar si pentru zona de munte din Timis. Vremea nu se va indrepta nici duminica, atunci cand sunt asteptate ploi in tot vestul tarii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.