Start in razboiul impotriva tantarilor in Timis. Programul interventiilor

TIMIS. Tantarii vor fi atacati, de la sol, pe toate drumurile aflate in administrarea Consiliului Judetean Timis.

CITESTE SI: Care sunt obligatiile celor care circula cu bicicleta si ce le e complet interzis. Anuntul politistilor pentru biciclisti, la Timisoara 

Interventiile pe soselele judetului incep din aceasta seara si se vor desfasura pana in 13 august pe toata reteaua de drumuri. Pentru intreaga campanie a fost alocata suma de 200.000 de lei, in urma unei rectificari bugetare.

Decizia de a interveni am luat-o în urma numeroaselor solicitari primite de la timiseni. Ne facem datoria si intervenim peste tot unde ne permite legea. Din pacate, nu avem posibilitatea legala de a stropi pe intreaga suprafata a localitatilor, dincolo de drumurile judetene. Facem tot ce se poate pentru sanatatea si confortul cetatenilor”, spune presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Interventiile vor avea loc intre orele 22 si 6 dimineata.

AICI puteti vedea programul integral.

UPDATE: cum meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru aceasta noapte, interventiile impotriva tantarilor planuite de Consiliul Judetean Timis se vor amana pana cand vremea le va permite.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.